Retourneren

30 dagen zichttermijn
Bij Pasveeronline mogen de artikelen binnen een zichttermijn van 30 dagen geruild of geretourneerd worden. Ondanks onze uiterste zorg en controle kan het gebeuren dat je na aankoop een materiaal- of productiefout ontdekt. Wij raden je aan om dan zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden. Wanneer je niet tevreden bent over het artikel, dan kan je het artikel kosteloos retourneren. Ook geldt dit voor actieartikelen en artikelen uit de opruiming.

Geretourneerde artikelen moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:
• Binnen een zichttermijn van 30 dagen
• In de originele onbeschadigde verpakking worden teruggezonden
• Onbeschadigd en ongebruikt zijn
• Eventueel meegezonden extra’s bijgesloten
• Voorzien van ons retourlabel

Gratis retourneren
Het retourneren van een artikel dat is gekocht bij ons in de webshop, is bij ons kosteloos en kan zowel met een retourzending als in één van onze zes filialen.

Terugsturen via een retour verzendlabel
Een retour meld je aan via het retourportaal. Dit kan bij Pasveeronline geheel kosteloos! Om het retourproces goed te laten verlopen vragen wij van u het volgende:
• Stuur het product terug in de originele doos.
• Zorg dat het huidige verzendlabel onleesbaar wordt gemaakt en plak het nieuwe retourlabel die je van ons hebt gekregen op de doos, of laat je digitale label scannen bij een PostNL punt.
• Je kunt het pakket geheel kosteloos afgeven bij een PostNL verzendpunt bij jou in de buurt.
• Zodra wij de retourzending hebben ontvangen krijg je een bericht en maken wij het bedrag zo snel mogelijk over naar jouw rekening.

Kom je er niet uit mail dan naar webshop@pasveeronline.nl. 

Terugbrengen in één van onze zes filialen
Lederwarenhuis Pasveer heeft zes winkels gevestigd in Meppel, Heerenveen, Sneek, Drachten, Emmen en Zwolle. Je kunt ervoor kiezen om het artikel terug te brengen naar één van onze zes filialen. Zorg wel dat je de factuur bij je hebt.

Terugbetalen
Het aankoopbedrag wordt binnen zeven werkdagen teruggestort op dezelfde manier als je betaald hebt.

Niet tevreden
Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent over een product of dienst. Neem dan zo snel mogelijk contact op met het hoofdkantoor webshop@pasveeronline.nl. Wij zijn op werkdagen van 9.00-17.30 uur telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 085-0640000. Wij lossen het probleem dan spoedig op.

Hoofdkantoor PasveerOnline
Galgenkampsweg 13
7942 HD  MEPPEL
Telefoon 085-0640000
Email: webshop@pasveeronline.nl
KvK-nummer 86972030
BTW-nummer NL864163289B01